Μηλόπιτα Ανάποδη

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 6 Μερίδες)

  • 2 κόκκινο(α) μήλα
  • 6 αβγά
  • 3 κ.γ. κανέλα
  • 2 κούπ. αλεύρι
  • 2 κούπ. ζάχαρη
  • 250 gr μαργαρίνη
  • 1 κ.γ. μπέικην πάουντερ

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    40 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Μηλόπιτα Ανάποδη)

ΒΗΜΑ 1º

Καθαρίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε ροδέλες.

ΒΗΜΑ 2º

Αλείφουμε το ταψί μας με την μιση μαργαρίνη, από πάνω αραδιάζουμε μια κούπα ζάχαρη, την κανέλα και στρώνουμε τα μήλα.

ΒΗΜΑ 3º

Χτυπάμε τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ και απλώνουμε το μίγμα πάνω από τα μήλα.

ΒΗΜΑ 4º

Ψήνουμε στην κάτω θέση του φούρνου στους 180 βαθμούς για μιση ώρα περίπου. Όταν ψηθεί και κρυώσει ξεφορμάρουμε προσεκτικά και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.


Δείτε Επίσης

Πίτα με Καρύδα
Τρουφάκια
Τσιζκέικ Εύκολο

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες