Πάστα Φλώρα

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 5 Μερίδες)

  • 500 gr μαργαρίνη
  • 1 κούπ. ζάχαρη
  • 2 αβγά
  • 1 κ.γ. μπέικην πάουντερ
  • ξύσμα απο 2 πορτοκάλια η λεμόνια
  • 1 ποτ. κρασιού κονιάκ
  • 500 gr φαρίνα
  • οποιαδήποτε μαρμελάδα

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    60 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Πάστα Φλώρα)

ΒΗΜΑ 1º

Λιώνουμε την μαργαρίνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά με την σειρά που δίνονται. Ζυμώνουμε.

ΒΗΜΑ 2º

Απλώνουμε την μιση ζύμη σε ταψί, πάνω σε λαδόκολλα, από πάνω απλώνουμε την μαρμελάδα. Την υπόλοιπη ζύμη πλάθουμε σε μπαστουνάκια και σχηματίζουμε καγκελάκια πάνω από την μαρμελάδα.

ΒΗΜΑ 3º

Ψψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει πολύ καλά.


Δείτε Επίσης

Μελομακάρονα Σπιτικά
Σπιτική Πραλίνα...
Χαλβάς Σιμιγδαλένιος

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες