Σπιτικό Παγωτό

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 15 Μερίδες)

  • 1 κουτ. γάλα εβαπορέ
  • 1/2 κουτ. ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 500 ml κρέμα γάλακτος (φυτική)

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    300 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Σπιτικό Παγωτό)

ΒΗΜΑ 1º

Αφήνουμε τα γάλατα εβαπορέ στην κατάψυξη για 1-2 ώρες.

ΒΗΜΑ 2º

Αδειάζουμε τα γαλατα σε ένα μεγάλο μπόλ και τα χτυπάμε στην μεγάλη ταχύτητα του μίξερ μέχρι να σχηματίσουν μια ρευστή κρέμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά τα υπόλοιπα υλικά εκτος της κρέμας γάλακτος.

ΒΗΜΑ 3º

Σε ένα άλλο μεγάλο μπόλ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαντιγί και προσθέτουμε σε αυτήν σιγά σιγά το μίγμα του γάλακτος ανακατεύοντας προσεκτικά να μη μας ξεφουσκώσει μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.

ΒΗΜΑ 4º

Αδειάζουμε σε μπόλ και αφήνουμε το μίγμα στην κατάψυξη να παγώσει. Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε κακάο, κομματάκια σοκολάτας η φρούτων η ότι άλλο επιθυμούμε.


Δείτε Επίσης

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες