Ριζότο με Κόκκινο Κρασί

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 4 Μερίδες)

  • 300 gr ρύζι καρολίνα
  • 1 καρότο
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 κλωνάρι σέλινο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • παρμεζάνα
  • 1 κύβος βοδινού
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    25 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Ριζότο με Κόκκινο Κρασί)

ΒΗΜΑ 1º

Καθαρίζω και πλένω το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο.Μετά τα ψιλοκόβω.

ΒΗΜΑ 2º

Βάζω να σοταριστούν σε αρκετά χαμηλή φωτιά σε μια κατσαρόλα με 4-5 κουταλιές λάδι.

ΒΗΜΑ 3º

Ύστερα απο 8-10 λεπτά προσθέτω το ρύζι και το καβουρδίζω σε χαμηλή φωτιά.

ΒΗΜΑ 4º

Ρίχνω ένα ποτήρι κόκκινο κρασί,αλάτι,πιπέρι,ένα κύβο βοδινού και τα αφήνω να σιγοβράσουν για ένα τέταρτο.

ΒΗΜΑ 5º

Ανακατεύω συχνά με μια ξύλινη κουτάλα.

ΒΗΜΑ 6º

Το βγάζω απο τη φωτιά, το πασπαλίζω με αρκετή παρμεζάνα και την αφήνω να λιώσει στο ριζότο μου για 2-3 λεπτά.


Δείτε Επίσης

Αυγοφέτες
Ατομική Πίτσα...
Ατομική Πίτσα...

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες