Οσομπούκο

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 4 Μερίδες)

  • 500 g μακαρόνια Νο5
  • 1500 g μοσχαρίσιο κρέας με κοκκαλάκι
  • 250 ml ελαιόλαδο
  • 1 κονσ. ντοματάκια κονσέρβα
  • 2 καρότα
  • 2 ψιλοκομ. κρεμμύδια ξερά
  • 2 κλ. σέλερι
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 ποτ. ερυθρό κρασί
  • τριμμένο κεφαλοτυρι

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    30 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Οσομπούκο)

ΒΗΜΑ 1º

Λιώνουμε το καρότο και το σέλερι στο μπλέντερ με λίγο νερό.

ΒΗΜΑ 2º

Σοτάρουμε το κρέας και το κρεμμύδι και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο, το μίγμα του καρότου και σέλερι, αλάτι και πιπέρι. Το βράζουμε με το ανάλογο νερό για 3 ώρες σε μέτρια φωτιά.

ΒΗΜΑ 3º

Βράζουμε και καίμε τα μακαρόνια. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά με τυρί και κρέας.


Δείτε Επίσης

Πένες με Λαχανικά
Σουφλέ ταλιατέλες
Καρμπονάρα

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες