Σουφλέ ταλιατέλες

Συστατικά (Για 6 Μερίδες)
- 300 ml κρέμα γάλακτος
- 7 φέτες μπέικον
- 7 φέτες πάριζα
- 250 gr τυρί γκούντα
- 250 gr τυρί ρεγκάτο
- 1 κουτί ταλιατέλες
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
45 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Σουφλέ ταλιατέλες)
ΒΗΜΑ 1º
Βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
ΒΗΜΑ 2º
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια την πόριζα και το μπέικον.
ΒΗΜΑ 3º
Ανακατεύουμε την gouda και το regato μαζί.
ΒΗΜΑ 4º
Σουρώνουμε τις ταλιατέλες και τις τοποθετούμε στο πυρέξ.
ΒΗΜΑ 5º
Προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός τις κρέμας γάλακτος στο πυρέξ και κρατάμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού τυρί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
ΒΗΜΑ 6º
Ρίχνουμε από πάνω το τυρί που έχουμε κρατήσει και την κρέμα γάλακτος.
ΒΗΜΑ 7º
Τοποθετούμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου μίση ώρα μέχρι να ροδίσει.
Δείτε Επίσης
Οσομπούκο |
![]() |
Καρμπονάρα |
![]() |
Μπριάμ |
![]() |