Αρακάς Λαδερός με Ντομάτα

Συστατικά (Για 4 Μερίδες)
- 1 kg κατεψ. αρακά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό
- 1/2 ματσάκι άνηθο
- 1 ντοματάκια κονσέρβα
- 6 πατάτες
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
40 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Αρακάς Λαδερός με Ντομάτα)
ΒΗΜΑ 1º
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τον άνηθο.Τρίβουμε το κρεμμύδι και καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες σε 6-8 κομμάτια.
ΒΗΜΑ 2º
Βάζουμε όλα τα υλικά(αφήνουμε λίγο άνηθο) σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε τόσο νερό ώστε να σκεπάσει τον αρακά.
ΒΗΜΑ 3º
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά σε μισοσκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να βράσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα.
ΒΗΜΑ 4º
Σερβίρουμε ζεστό, πασπαλισμένο με λίγο άνηθο.