Σπανακοκεφτέδες Νηστίσιμοι

Συστατικά (Για 1 Μερίδα)
- 1 1/2 kg σπανάκι
- 1 ματσάκι άνηθο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κούπα αλεύρι
- 12 κρεμμύδια φρέσκα
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι τηγανίσματος
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
15 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Σπανακοκεφτέδες Νηστίσιμοι)
ΒΗΜΑ 1º
Πλένουμε καλά το σπανάκι, το ψιλοκόβουμε, το αλατίζουμε και το αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίσει.
ΒΗΜΑ 2º
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά.
ΒΗΜΑ 3º
Στύβουμε με τα χέρια το σπανάκι και το μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
ΒΗΜΑ 4º
Προσθέτουμε τα μυρωδικά και τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.
ΒΗΜΑ 5º
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Με ένα κουτάλι περνούμε το μίγμα μας και το βάζουμε στο τηγάνι να ροδίσει καλά απ’ολες τις πλευρές. Βγάζουμε τους κεφτέδες και τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρουμε ζεστούς.
Δείτε Επίσης
Ριζότο θαλασσινών |
![]() |
Σπανακόπιτα... |
![]() |
Μπριάμ |
![]() |