Ταραμοκεφτέδες

'Νηστίσιμος γευστικός μεζές για ουζάκι, τσίπουρο και ρακή. Πολύ εύκολος και γρήγορος στην παρασκευή του.'
Συστατικά (Για 1 Μερίδα)
- 100 γρ. ρόζ ταραμάς
- 8 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κ.σ. δυόσμος
- 3 φέτες μπαγιάτικο (χτεσινό) χωριάτικο ψωμί
- αλάτι
- πιπέρι
- λάδι τηγανίσματος
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
10 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Ταραμοκεφτέδες)
ΒΗΜΑ 1º
Αφαιρούμε από το ψωμί την κόρα και το στύβουμε πολύ καλά και το βάζουμε σε μια λεκανίτσα. Προσθέτουμε τον ταραμά, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον δυόσμο και το πιπέρι. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
ΒΗΜΑ 2º
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν απ’ολες τις πλευρές και τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
ΒΗΜΑ 3º
Σερβίρονται ζεστοί και βγαίνουν γύρω στα 10-15 κομμάτια.