Χοιρινό λουκάνικο με σάλτσα μουσταρδολέμονου

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 4 Μερίδες)

  • 4 τεμ. λουκάνικα χωριάτικα
  • 4 μέτρια κρεμμύδια φρέσκα
  • 1 κούπα κρασί
  • 3 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 μικρά λεμόνι

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    15 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Χοιρινό λουκάνικο με σάλτσα μουσταρδολέμονου)

ΒΗΜΑ 1º

Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.

ΒΗΜΑ 2º

Ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα σωτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να βγάλουν λίγο από το λίπος τους.

ΒΗΜΑ 3º

Προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά να κολλήσει πάνω του το λιωμένο λίπος από τα λουκάνικα.

ΒΗΜΑ 4º

Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί.

ΒΗΜΑ 5º

Στύβουμε τα λεμόνια και προσθέτουμε στον χυμό την μουστάρδα, λίγο πιπέρι και ελάχιστο νερό και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

ΒΗΜΑ 6º

Στην συνέχεια προσθέτουμε το μίγμα και χαμηλώνουμε την φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.

ΒΗΜΑ 7º

Σερβίρουμε με τριμμένο σκληρό τυρί από πάνω και λίγο φρέσκο μαιντανό.


Δείτε Επίσης

Σπιτικός Γύρος
Μπριζόλες με πατάτες...

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές