Σπιτικό Τζατζίκι (Ελληνικό)

Συστατικά (Για 5 Μερίδες)
- 1/2 kg γιαούρτι
- 1 μεγ. αγγούρι
- 2 μεγ. σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ ξύδι
- 1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
- αλάτι
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
10 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Σπιτικό Τζατζίκι (Ελληνικό))
ΒΗΜΑ 1º
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και τρίβουμε το αγγούρι στον χοντρό τρίφτη. Το στήνουμε πολύ καλά( μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κομμάτι τούλι).
ΒΗΜΑ 2º
Λιώνουμε η τρίβουμε στον ψιλό τρίφτη το σκόρδο.
ΒΗΜΑ 3º
Σε ένα μπώλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο.
Δείτε Επίσης
Σώς για Σαλάτα |
Βινεγκρέτ |
![]() |
Ταραμοσαλάτα |
![]() |