Χταποδάκι Ξιδάτο

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 4 Μερίδες)

  • 500 gr χταπόδι
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 καρότο
  • 1 κλωνάρι(α) σέλινο
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/4 ποτ. κρασιού ξύδι
  • 1 κ.γ. ρίγανη

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    40 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Χταποδάκι Ξιδάτο)

ΒΗΜΑ 1º

Βάζετε σε κατσαρόλα το χταπόδι και το βράζετε σε πολύ χαμηλή φωτιά, χωρίς νερό, μόνο με λίγο ξύδι και τα χορταρικά χοντροκομμένα.

ΒΗΜΑ 2º

Χτυπάτε σε μπώλ το λάδι μαζί με το υπόλοιπο ξύδι και την ρίγανη.

ΒΗΜΑ 3º

Όταν το χταπόδι μαλακώσει πολύ, το αποσύρετε από την φωτιά, το κόβετε σε μέτρια κομματάκια και το βάζετε στην σάλτσα που έχετε ετοιμάσει.


Δείτε Επίσης

Καλαμαράκια με Ούζο...
Κολοκυθοκεφτέδες
Ριζότο θαλασσινών

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες