Σαλάτα του ΣΕΦ

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 1 Μερίδα)

  • 1 μετρ. μαρούλι
  • 2 μεγ. καρότα
  • 15 φέτες του τόστ τυρί γκούντα
  • 15 φέτες ζαμπόν
  • 3 βρασμένα για 10 λεπτα αβγά
  • 450 gr μαγιονέζα
  • 5 κ.σ. κέτσαπ

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    10 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Σαλάτα του ΣΕΦ)

ΒΗΜΑ 1º

Πλένουμε και στραγγίζουμε το μαρούλι,το κόβουμε (όχι πολύ λεπτό) και κρατάμε την καρδια του και μερικά μικρά φυλλαράκια, καθαρίζουμε τα καρότα και τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη, καθαρίζουμε τα αυγά τα 2 τα κόβουμε σε κυβάκια ενώ το ένα το κόβουμε σε ροδέλες και το κρατάμε για στολισμό. Κόβουμε σε κύβους το τυρί και το ζαμπόν.

ΒΗΜΑ 2º

Ανακατεύουμε την μαγιονέζα και την κέτσαπ σε ένα μπολάκι

ΒΗΜΑ 3º

Σε ένα, κατά προτίμηση, διαφανες μπώλ στρώνουμε με σειρά το μαρούλι, το καρότο, το ψιλοκομμένο αβγό, το ζαμπόν και το τυρί. Από πάνω στρώνουμε το μείγμα της μαγιονέζας. Βάζουμε στο κέντρο την καρδια του μαρουλιού και γύρο της τα φυλλαράκια καιτά αβγά που είχαμε φυλάξει. Σερβίρουμε την σαλάτα κρύα από το ψυγείο.


Δείτε Επίσης

Μανιταρόπιτα
Σαλάτα με τόνο...
Ταραμοσαλάτα

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες