Πατάτες με αυγά στο τηγάνι

Συστατικά (Για 2 Μερίδες)
- 4 αβγά
- 6 μέτριες πατάτες
- 100 ml ελαιόλαδο
- φέτα
- αλάτι
- πιπέρι
Ρυθμίσεις
- Χρόνος:
10 λεπτά
- Επιλέξτε Μερίδες:
Οδηγίες Εκτέλεσης (Πατάτες με αυγά στο τηγάνι)
ΒΗΜΑ 1º
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κατα προτίμηση λεπτές ώστε να τηγανιστούν γρήγορα.
ΒΗΜΑ 2º
Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες για περίπου 5 λεπτά.
ΒΗΜΑ 3º
Μόλις ετοιμαστόυν τις κάνουμε λίγο στην άκρη με ένα πιρουνάκι και ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά.Τα αφήνουμε να τηγανιστούν για 5 λεπτά αναλόγως το πόσο ψημένα τα θέλουμε.
ΒΗΜΑ 4º
Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τριμμένη φέτα.
Δείτε Επίσης
Ομελέτα με μανιτάρια |
![]() |
Μακαρονάδα Ορφανή |
![]() |
Ατομική Πίτσα... |
![]() |