Πατάτες με αυγά στο τηγάνι

Εκτύπωση συνταγής

  • Recipe

Συστατικά (Για 2 Μερίδες)

  • 4 αβγά
  • 6 μέτριες πατάτες
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • φέτα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Ρυθμίσεις

  • Χρόνος:
    10 λεπτά
  • Επιλέξτε Μερίδες:

Οδηγίες Εκτέλεσης (Πατάτες με αυγά στο τηγάνι)

ΒΗΜΑ 1º

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κατα προτίμηση λεπτές ώστε να τηγανιστούν γρήγορα.

ΒΗΜΑ 2º

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις πατάτες για περίπου 5 λεπτά.

ΒΗΜΑ 3º

Μόλις ετοιμαστόυν τις κάνουμε λίγο στην άκρη με ένα πιρουνάκι και ρίχνουμε ένα ένα τα αβγά.Τα αφήνουμε να τηγανιστούν για 5 λεπτά αναλόγως το πόσο ψημένα τα θέλουμε.

ΒΗΜΑ 4º

Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τριμμένη φέτα.


Δείτε Επίσης

Λαχανικά μπλούμ με...
Ομελέτα με μανιτάρια
Μακαρονάδα Ορφανή

Τα δικά σας σχόλια (σχολιάστε & βαθμολογήστε την συνταγή μας)

comments powered by Disqus

Υποστηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα like στο facebook


15

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες