Συνταγές


Image

Σαλάτα με τόνο «Μιμόζα»

0   0
Ευκολία: Πολύ Απλό

  Τονοσαλάτα με λαχανικά

Δείτε την συνταγή!
Image
Image

Μελομακάρονα Σπιτικά

29   2
Ευκολία: Μέτριο

Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, λάδι και μέλι. Κατατάσσεται όπως και οι κουραμπιέδες στα πατροπαράδοτα εθνικά γλυκίσματα που θεωρούνται απαραίτητα σε κάθε ελληνική οικία ιδιαίτερα στη περίοδο των Χριστουγέννων.

Δείτε την συνταγή!
Image

Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα γεμιστή με πατάτες

2   0
Ευκολία: Μέτριο

 Η Ελληνική παράδοση για την ημέρα των Χριστουγέννων προστάζει χοιρινό με σέλινο. Όμως εδώ και πολλά χρόνια έχει μπει στην ζωή μας η γεμιστή γαλοπούλα. Η συνταγή αυτή αποτελεί μια γευστική πρόταση για το γιορτινό σας τραπέζι.

Δείτε την συνταγή!
Image
Image

Δίπλες

0   0
Ευκολία: Απλό

Ελληνικό χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο φτιαγμένο με φύλλο. Το φύλλο τυλίγεται σε μακρόστενες λωρίδες, τηγανίζεται στο τηγάνι και τρώγεται παραδοσιακά με μέλι εμπλουτισμένο με καρυδόψιχα

Δείτε την συνταγή!
Image

Βασιλόπιτα

0   0
Ευκολία: Απλό

Η Βασιλόπιτα κατά το ελληνικό έθιμο κόβεται σε οικογενειακή συγκέντρωση αμέσως με τον ερχομό του νέου έτους κυρίως μετά από φαγοπότι. Η Βασιλόπιτα προσκομίζεται στο τραπέζι όπου ο νοικοκύρης αφού την σταυρώσει με το μαχαίρι τρεις φορές αρχίζει να τη κόβει σε τριγωνικά κομμάτια προσφερόμενο σε κάθε ένα παριστάμενο μέλος της οικογένειας ή φίλων και συγγενών με πρώτο κομμάτι του σπιτιού.

Δείτε την συνταγή!
Image

Κουραμπιέδες

1   0
Ευκολία: Απλό

 Χαρακτηριστικό γλύκισμα ευρύτατα διαδεδομένο σε όλη την Ελλάδα που κατατάσσεται στα πατροπαράδοτα γλυκίσματα όπως το μελομακάρονο και που συνήθως παρασκευάζεται τα Χριστούγεννα.

Δείτε την συνταγή!
Image

Χριστουγεννιάτικα cupcake «Τάρανδος»

5   0

Αυτά τα cupcakes είναι πολύ εύκολα να φτιαχτούν και είναι παρά πολύ χαριτωμένα!  Εντιπωσιάστε τα παιδάκια σας τα χριστούγεννα και καντε τα να χαρούν !

Δείτε την συνταγή!

Δημοφιλής Συνταγές

Η συνταγή της εβδομάδας

Weekly Special

Γιορτινή σαλάτα «Βενεγκρέτ»

Πανέμορφη και θρεπτική σαλάτα με παντζάρι ιδανική για γιορτινό... περισσότερα


Προηγούμενες